Happy

Hej

by

Erik, är Majas särbo och teknisk ansvarig för bloggen samt ansvarig utgivare om man så vill kalla det. Webmaster kallas det väl även om man vill nörda till orden.

Jag har sen en längre tid när Maja bokstavligen gick i väggen tyckt att hon skall dela sitt liv med andra i samma situation. Att få skriva av sig, kanske inte dela det allra innersta men den del som man själv vill välja att dela med.

Mitt första försök gjorde jag med bloggen gomaja.se som fick 1 eller 2 inlägg totalt. Starkt jobbat men orken fanns inte riktigt där då vid tillfället för Maja som inte riktigt mådde så bra eller kände att hon behövde fokusera på annat.

Tekniskt fakta

Sidan drivs hos Smallweb.net och körs via ett sk Shared Hosting som delar resurser. Priset per år ca 7 pund vilken är kanon billigt och du kan ha 10 olika domäner kopplad. Jag valde Amsterdam som närmsta plats för sidan för att få snabbast responstid mot Sverige.

Vill du även börja blogga rekommenderar jag varmt Smallweb.net då priset inte kan jämföras med tjänsterna som erbjuds i Sverige.