Happy

Gästinlägg från Webmaster.

by

Foto: Lena Katarina Johansson

År 2020 kommer gå till historia som den mest märkliga året på länge. Hela länder har stått stilla på ett eller annat vis och många har fått stätta livet till.

Vi känner säkert någon som fått gå alldeles för tidigt runt hörnet detta år. Nära eller kära men också person som man känner till mer som en känd person i olika sammanhang.

En person som verkligen fått stå ut en massa kritik och hot och hat är Anders Tegnell på Folkhälsomyndigheten.

Anders jobbar med inkommen statistik som kanske inte har varit korrekt men som fått korrigeras med tiden. Fått verkligen kämpa sig igenom säkert både natt och dag och på fritiden.

En hjälte i vårt samhället som inte förtjänar de hat och hot som han eller hans familjemedlemmar fått till sig.

Denna handling är feg och avskyvärd att ens behövas att nämnas vid ord. Jag blir förbannad och irriterad över att detta ens har hänt. Visst han jobbar för en statlig myndighet men har för den skull inte ges den skuld för vad som har hänt.

Jag kan tänka mig att Anders gärna velat göra saker annorlunda men har styrts av andra att inte göra si eller så.

Tänk själv om du vore i Anders kläder och skall stå vid podiet och meddela saker som kan vara hemska. Utsättas i media, följas av media och tidningar. Intervjuer hit och dit.

Många har vinklat det lite som att det är Anders fel att vi har haft så många dödsfall.

Jag vill slutligen säga att för mig är han en en samhällshjälte som vi istället skall tacka, vara tacksamma över och istället göra det som vi bäst förmår dvs lyssna på förmaningar från FHM.

Tack Anders för att du finns för oss!

Webmaster

Erik