Happy

Dåligt med uppdatering

by

Bloggen har blivit lite bortprioriterad de senaste dagarna.
Dels har vi äntligen fått sol och värme igen men också för att det har varit lite annat på det privata planet. Inget jag kommer gå in på här i bloggen men behövde stanna upp och reflektera. Annars är det så lätt att bara köra på och göra som jag alltid har gjort, sticka huvudet i sanden och låtsats som ingenting.
Jag har dock blivit bättre på att säga ifrån men har en bit kvar. Har lärt mig att det är ingen som tackar en när man till slut inte orkar mer.

Tyvärr är oförståelsen för psykiskt ohälsa och utmattning långt ifrån vad den borde vara. Sjukvården säger sig ha förståelse men måste rätta sig efter Försäkringskassans riktlinjer när de ska utfärda ett läkarintyg.
Och arbetsmarknaden söker efter personer som är stresståliga men till vilken gräns?

Detta är något jag har reflekterat över de här veckorna som arbetssökande och fd sjukskriven.


Hoppas ni har en fin söndag!